MKB-er

Dynamische markten van vandaag vragen om innovatie en om ondernemingsgeest. Dit heeft u. Het is wat u drijft. Elke dag maakt u daarom beslissingen om de markt voor te blijven.

Als ondernemer krijgt u ook te maken met andere zaken die uw tijd in beslag nemen: veranderende wet- en regelgeving, aansprakelijkheden, administratie, het doen van aangiften en fiscale zaken. Andere uitdagingen die u heeft, zijn: wat beïnvloedt mijn winst en in hoeverre? Wat zijn de gevolgen van veranderingen in wet- en regelgeving voor mijn onderneming en haar continuïteit? En wat betekent dat voor mij en mijn gezin?

Allemaal belangrijke vragen waarop een antwoord zou moeten hebben. Heeft u dit antwoord ook? Overziet u wat er op u afkomt? Kunt u de gevolgen overzien? Op korte en lange termijn? Of laat u alles op zijn beloop en ziet u wel waar het schip strandt?

Natuurlijk hoeft u niet overal kennis van te hebben. Een succesvolle ondernemer heeft echter wel kennis van allerlei veranderingen en de gevolgen hiervan op zijn onderneming. MBR heeft de kennis op het gebied van veranderingen op financieel en juridisch vlak. Hierdoor is MBR complementair aan de kennis van de ondernemer.

MBR adviseert sinds 1992 ondernemers in het MKB op het gebied van de gevolgen van veranderingen op financieel en juridisch vlak. Onze manier van werken en onze kennis en ervaring van juridische en financiële zaken geven u zo alle zekerheid.

Wij zijn als adviseurs altijd in staat om direct een eerste VAKINHOUDELIJKE en vrijblijvende reactie op uw vraag te geven. Dit geeft u inzicht in wat u kan verwachten. U blijft daarbij de beslisser, u bent immers de ondernemer.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies en ervaar onze dienstverlening.