(Para)medicus

U levert gezondheidszorg op nivo aan mensen die het nodig hebben op de manier waarvan u vindt, dat deze het beste bij hen past. U bent gespecialiseerd in uw vak en heeft vaak een lange weg afgelegd om het specialisme eigen te maken. Uw passie voor geneeskunde is uw werk geworden. U investeert veel in vakkennis en zorgt, dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Als (para)medicus krijgt u ook te maken met andere zaken die uw tijd in beslag nemen: veranderende wet- en regelgeving, aansprakelijkheden, administratie, het doen van aangiften en fiscale zaken. Andere uitdagingen die u heeft, zijn: wat beïnvloedt het inkomen van mijn praktijk, maatschap, coöperatie, mijn B.V. of dienstbetrekking? Wat zijn de gevolgen van veranderingen in wet- en regelgeving voor mijn praktijk en mijn continuïteit? En wat betekent dat voor mij en mijn gezin?

Allemaal belangrijke vragen waarop u een antwoord zou moeten hebben. Heeft u dit antwoord ook? Overziet u wat er op u afkomt? Kunt u de gevolgen overzien? Op korte en lange termijn? Of laat u alles op zijn beloop en ziet u wel waar het schip strandt?

Natuurlijk hoeft u niet overal kennis van te hebben. Een succesvolle medicus heeft echter wel kennis van allerlei veranderingen en de gevolgen hiervan op zijn specialisme. MBR heeft de kennis op het gebied van veranderingen op financieel en juridisch vlak. Hierdoor is MBR complementair aan de kennis van de (para)medicus.

MBR adviseert sinds 1992 medisch specialisten en paramedici op het gebied van de gevolgen van veranderingen op financieel en juridisch vlak. Onze manier van werken en onze kennis en ervaring van juridische en financiële zaken geven u zo alle zekerheid.

Wij zijn als adviseurs altijd in staat om direct een eerste VAKINHOUDELIJKE en vrijblijvende reactie op uw vraag te geven. Dit geeft u inzicht in wat u kan verwachten. U blijft daarbij de beslisser, u bent immers de specialist in uw praktijk.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies en ervaar onze dienstverlening.